Objavljeno 09 Studeni 2020
Ispis

 

ODRŽANO JAVNO IZLAGANJE O PRIJEDLOGU IV. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE I STRATEŠKOJ STUDIJI

Javno izlaganje o Prijedlogu IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana Koprivničko-križevačke županije i o Strateškoj studiji o utjecaju IV. Izmjena i dopuna Prostornog plana Koprivničko-križevačke županije na okoliš održano je u četvrtak, 05. studenog 2020. godine, u 11,00 sati u Domu mladih u Koprivnici.

Izlaganje su održali izrađivači navedenih dokumenata Zavod za prostorno uređenje Koprivničko-križevačke županije i tvrtka Ekoinvest d.o.o. iz Zagreba.

Javni uvid u Prijedlog Plana i Stratešku studiju može se obaviti do 27. studenog 2020. godine, radnim danom od 8,00 do 14,00 sati na slijedećim mjestima:
• Koprivnica - u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode Koprivničko-križevačke županije u Koprivnici, Ulica Antuna Nemčića 5, soba 46,
• Križevci - u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode Koprivničko-križevačke županije, Izdvojeno mjesto rada Križevci, Ivana Zakmardija Dijankovečkog 12,
• Đurđevac - u prostorijama Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju, zaštitu okoliša i zaštitu prirode Koprivničko-križevačke županije, Izdvojeno mjesto rada Đurđevac, Stjepana Radića 1.
Prijedlog Plana i Strateške studije dostupni javnosti na službenim mrežnim stranicama Koprivničko-križevačke županije (www.kckzz.hr). Mišljenja, prijedlozi i primjedbe zainteresirane javnosti na Prijedlog Plana i Stratešku studiju mogu se dostaviti pisanim putem nositelju izrade Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju zaštitu okoliša i zaštitu prirode Koprivničko-križevačke županije, Koprivnica, Ulica Antuna Nemčića 5, s naznakom „Javna rasprava za IV. Izmjene i dopune Prostornog plana i Stratešku studiju", i upisivati u knjigu primjedbi na mjestima javnog uvida za vrijeme trajanja javnog uvida, sve zaključno sa zadnjim danom javne rasprave, 27. studenim 2020. godine.
Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koji neće biti dostavljeni u roku ili neće biti čitko i razumljivo pisani, uz ime i prezime, adresu i potpis podnositelja, neće se uzeti u obzir prilikom pripreme izvješća o javnoj raspravi.

Google Maps lokacija sjedišta
<<  Prosinac 2023  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
      1  2  3
  4  5  6  7  8  910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Partneri

Koprivničko-križevačka županija
Pora
Zaštita prirode Koprivničko-križevačke županije

Projekti

Završeni
 
 
Natreg

 

Attract See