Objavljeno 05 Svibanj 2014
Ispis

 

 

Na temelju članka 86. Zakona o prostornom uređenju i gradnji („Narodne novine" broj 76/07., 38/09., 55/11., 90/11. i 50/12.) Općina Sokolovac koja je nositelj izrade Ciljanih II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sokolovac sa smanjenim sadržajem, objavljuje

O B A V I J E S T
O PROVOĐENJU JAVNE RASPRAVE O PRIJEDLOGU CILJANIH
II. IZMJENA I DOPUNA PROSTORNOG PLANA UREĐENJA OPĆINE SOKOLOVAC

I.
Provodi se javna rasprava o Prijedlogu Ciljanih II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Sokolovac sa smanjenim sadržajem (u daljnjem tekstu Ciljane II. Izmjene i dopune PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem).

II.
Javni uvid u Prijedlog Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem trajat će petnaest (15) dana i to od 05. svibnja do 20. svibnja 2014. godine.

III.
Javni uvid u Prijedlog Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem moći će se izvršiti za vrijeme trajanja javne rasprave svakog radnog dana od 8:00 - 14:00 sati u prostorijama Općine Sokolovac, Trg doktora Tomislava Bardeka 8 u Sokolovcu.
IV.
Javno izlaganje radi obrazloženja rješenja, smjernica i mjera iz Prijedloga Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem održat će se 14. svibnja 2014. godine u 10,00 sati u prostorijama Općine Sokolovac.

V.
Primjedbe i prijedlozi, te očitovanja na Prijedlog Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem mogu se dati do zaključivanja javne rasprave do zaključno sa 23. svibnja 2014. godine na sljedeći način:
1. Tijela državne uprave, upravna tijela Županije, općina i gradova, te pravne osobe s javnim ovlastima dostavljaju pisano očitovanje Općini Sokolovac.
2. Građani i udruge:
- imaju pravo pristupa na javni uvid u Prijedlog Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem;
- postavljaju pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, smjernicama i mjerama, na koja odgovaraju osobe iz članka 89. Zakona o prostornom uređenju i gradnji, usmeno ili u pisanom obliku prema zahtjevu sudionika javne rasprave;
- mogu upisivati prijedloge i primjedbe u knjigu primjedbi koja se nalazi uz Prijedlog Ciljanih II. Izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem na javnoj raspravi;
- daju prijedloge i primjedbe u zapisnik koji obavezno vodi nositelj izrade prilikom javnog izlaganja;
- upućuju nositelju izrade pisane prijedloge i primjedbe u roku određenom u objavi o javnoj raspravi;
- Prijedlog Ciljanih II. izmjena i dopuna PPUO Sokolovac sa smanjenim sadržajem bit će dostupan i na web stranici Zavoda za prostorno uređenje Koprivničko - križevačke županije (www.prostorno-kkz.hr), a informacija o javnoj raspravi o prijedlogu prostornog plana objavit će se na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja: www.mgipu.hr.
3. Prijedlozi i primjedbe koji nisu dostavljeni u roku i nisu čitko napisani, te potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi.

 

 

Attachments:
Download this file (II_ID_PPUO SOKOLOVAC_sažetak za javnost.pdf)II_ID_PPUO SOKOLOVAC_sažetak za javnost.pdf[ ]9080 Kb
Download this file (Karta 1_PR.jpg)Karta 1_PR.jpg[ ]13604 Kb
Download this file (Karta 2 _PR.jpg)Karta 2 _PR.jpg[ ]13180 Kb
Download this file (Karta 3_PR.jpg)Karta 3_PR.jpg[ ]15483 Kb
Google Maps lokacija sjedišta
<<  Lipanj 2019  >>
 Po  Ut  Sr  Če  Pe  Su  Ne 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Partneri

Koprivničko-križevačka županija
Pora
Zaštita prirode Koprivničko-križevačke županije

Projekti

Aktivni
 
 
 Završen
Natreg

 

Attract See